Vijesti


Poštovani klijenti i poslovni partneri,

MKF MIKRO ALDI je posvećena kvalitetnom i brzom pružanju usluga, međutim u epidemiološkoj situaciji koja nas je zadesila, na prvom mjestu nam je sigurnost naših zaposlenih i naših klijenata. S tim u vezi, želimo Vas obavijestiti da MKF MIKRO ALDI prati sve upute i preporuke nadležnih organa i kriznih štabova i u skladu s tim organizujemo sve aktivnosti u narednom periodu.
U cilju zaštite naših klijenata i zaposlenih, svakodnevno preduzimamo preventivne mjere kako bismo doprinijeli smanjenju širenja koronavirusa, te Vas napominjemo da ukoliko trebate posjetiti neku od naših kancelarija prvo kontaktirate konkretnu poslovnicu i pokušate dogovoriti sastanak sa kreditnim službenikom.

Link sa svim poslovnicama i kontaktima: https://mikroaldi.org/mreza-ureda

Prilikom dolaska u kancelarije MKF MIKRO ALDI molimo vas da se pridržavate preporučenih mjera i uputa za prevenciju i sprečavanje širenje koronavirusa, a koje se odnose na obaveznu dezinfekciju ruku, održavanje razmaka od najmanje 1,5 metar, te da se broj klijenata koji u isto vrijeme mogu biti u poslovnici ograniči na jednu osobu. Također, podsjećamo Vas i na mogućnost podnošenja online zahtjeva za kredit putem naše web stranice i to linka: https://mikroaldi.org/zahtjev
Apelujemo na vaše razumijevanje prema onima koji su tu zbog Vas.

Budimo odgovorni prema sebi i drugima.
Vaš MKF MIKRO ALDI